Gewichtsconsulente

Mensen die niet tevreden zijn over hun gewicht kunnen ook bij mij terecht. Ik begeleid mensen met gewichtsproblemen. Na het intakegesprek kijken we samen wat het beste plan van aanpak is.
Vaak is er meer aan de hand bij gewichtsproblemen dan alleen te veel eten en te weinig bewegen. Hier gaan we het over hebben. Wat is de reden dat je op dit moment niet je gewenste gewicht hebt?

De cliënten die bij mij komen met een gewichtsprobleem, bied ik een coachingssessie bij de paarden aan voor €50,- na het intakegesprek. Dit doen we om meer inzicht te krijgen in jezelf en om te kijken waar je op vastloopt. Kan ik goed of slecht keuzes maken? Kan ik leiding nemen als dat nodig is? Voel ik me zeker of onzeker? Wat heb ik nodig? Wat zou ik anders willen?
Dit kunnen we meenemen in de sessies om zo makkelijker tot een gewenste levensstijl te komen.

Samen kijken we naar je eet- en leefpatroon en hoe we dat kunnen aanpassen, zodat je meer Geluk in jezelf kunt vinden. Van mij krijg je een eet- en beweegdagboek. Met behulp hiervan kijken we wat er het beste in je leefstijl aangepast kan worden.
Ik werk niet met diëten, omdat deze moeilijk vol te houden zijn en vaak maar tijdelijk werken.
De consulten duren een half uur. Omdat ik het onprettig en onpersoonlijk vind om tijdens het consult aantekeningen te maken, neem ik de gesprekken op. Later beluister ik de opname en maak ik hier een verslag van.

Met behulp van yoga en meditatie kan ik ook begeleiding geven in het meer bewust worden van je lichaam en het ontspannen.

Everybody is beautifull


Kosten
Per consult €30,-

Voor meer informatie of vragen kan je altijd contact met mij opnemen. Zie contactpagina voor mijn gegevens.